websikehealthcheck
websikehealthcheck

Egyéb

A Pisztrángfesztivál visszavár!!A napindító jóga után és a Tóth Vera Quartet előtt Tapolca jövünk!!

 

A Pisztrángfesztivál visszavár!!A napindító jóga után és a Tóth Vera Quartet előtt Tapolca jövünk!!

Visszatérő vendégként koncertezünk ezen a meseszép helyen amit mi is nagyon várunk!!!

Barátság, Hecc, Pisztráng!

Hű, de mennyire várjuk már Zoli házigazdánk szívélyes fogadtatását, az aranyhalakat,a kedves tapolcai fesztivál látogatókat és természetesen a finom pisztrángot és borokat a festői szépségű Tapolca Malom-tónál!!Tapolca jövüüüüünk!!
Hol és mikor?Szeptember 29.-én 13htól a kedvenc Malom-tavi nagyszínpadnál egy( remélhetőleg) esőtlen vasárnap délután..🤩

A Tapolcai Pisztráng és Borfesztiválon a Napindító jóga után és a Tóth Vera Quartet előtt koncertezünk a Malom- tavi színpadon .Szeretettel várunk!!Az aranyhalakat pedig mind kifogjuk, majd ha hármat kívántunk visszadobjuk 🐟😉.Játszópajtásaim Márton Szilágyi-dob Balázs Horváth – zongora és Kristóf Mark Szabó -basszusgitár lesznek.

Korán kelünk , hogy időben odaérjünk és együtt örvendezzünk a zene hullámhosszán ezen a meseszép helyen !!

 

 

Gáspár Szilvia
Gáspár Szilvi vagyok, jazz énekesnő. Már 4 évesen operabérletet kaptam a szüleimtől, ezért a zene már egészen korán fontos része lett az életemnek. A jazz-nek hála beutazhattam Európát és számos országban adhattam át azt, amit az éneklés jelent nekem. Az örökzöld jazz slágerek mellett saját dalokat is játszunk egyedi, ránk jellemző hangzásvilággal, melyben a jazz mellett a soul, a funky és a latin zene elemei is fellelhetők. Hallgasd meg a legnépszerűbb dalainkat! 

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük