websikehealthcheck
websikehealthcheck

Egyéb

A Style FM rádió vendége vagyok ma, hallgassátok 17 órától:)

Újra Bor az Éterben – Tehát bor a rádióban…

Az ihatóbb Magyarországért Nyulasi István Gábriellel a Style FM műsorán.
Vendégek: Szilvia Gáspár a Gáspár Szilvi Jazz Bandvezetője és Pálma Koch a Koch Borászattól és kóstolunk beszélgetünk ma február 24-én 17-től 18 óráig.Szeretettel várunk ma az éterben.

Ez is egy izgalmas napnak ígérkezik.Délután indulás a rádióba beszélgetni majd onnan rohanás zenélni…

De én így szeretem az életet,kalandosan,színesen,izgalmasan együtt áramolva az eseményekkel… Mindig öröm új embereket megismerni,jókat beszélgetni és közben tapasztalatokkal gazdagodni. A színvonalas,minőségi dolgokat szeretem az élet különböző területein,jelen esetben a borban. Családunkban kis koromtól kezdve hallgattam beszélgetéseket a borról-akkor még csak külső szemlélőként,majd később felnőve magam is megkóstoltam és megszerettem,mértékkel,ünnepekkor egy-egy különleges fajtájú-ízvilágút .Többnyire családunk férfi tagjai Apukám, Nagypapám és Bátyám -igen így csupa nagybetűvel:)beszélgettek évjáratokról,tölgyfahordóban érlelt vagy éppen anélkül érlelt borokról. Megtanultam értékelni. Akárcsak azokat a pillanatokat az életben,melyek ritkán adatnak meg,de örökké szívünkbe-emlékezetünkbe vésődve hordozunk magunkkal. Számomra visszaidézi azokat az önfeledten boldog éveket,mikor nagyszüleimmel és dédikémmel  unokatestvéreimmel együtt ünnepelt a nagy család.Ilyenkor mindenki megállt a szaladgálásban,leült és akkor még a vonalas telefonok világában-ami ma már szinte elképzelhetetlen – tablet, mobil és egyéb technikai ketyerék nyomkodása nélkül teljes figyelmével és szeretetével kizárólag a családjának szentelte figyelmét. Természetesen tisztában vagyok vele,hogy ma én sem írhatnám meg e blogbejegyzést internet és jelen esetben számítógép nélkül,mégis újra és újra meg kell, hogy állapítsam,a személyes találkozást és beszélgetést egyetlen virtuális kommunikációs forma sem pótolhatja. Ezért is várom annyira a mai napot,hogy bár rohanásban ugyan,de egy kis időre megállva leüljünk egymással a rádió stúdiójában beszélgetni-mi, más-más hivatásból,helyszínről érkezett emberek- egy jólesőt. A hétköznapokban pedig szánjatok időt azokra akikkel kölcsönösen becsülitek,szeretitek egymást és üljetek le egy személyes beszélgetésre akár egy pohár bor akár egy csésze kávé vagy tea mellett.

Ünneppé varázsoljátok Vele a napot!

Addig is álljatok meg Velünk egy órára,hallgassatok minket!

élőben az adást itt lehet követni: http://adas.style-fm.hu:8060/live.mp3Style FM rádióbeszélgetés

Gáspár Szilvia
Gáspár Szilvi vagyok, jazz énekesnő. Már 4 évesen operabérletet kaptam a szüleimtől, ezért a zene már egészen korán fontos része lett az életemnek. A jazz-nek hála beutazhattam Európát és számos országban adhattam át azt, amit az éneklés jelent nekem. Az örökzöld jazz slágerek mellett saját dalokat is játszunk egyedi, ránk jellemző hangzásvilággal, melyben a jazz mellett a soul, a funky és a latin zene elemei is fellelhetők. Hallgasd meg a legnépszerűbb dalainkat! 

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük